Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

16. November '19 20:48 by Jørli Petersen

007 på flugt

Land Rover vil gerne have alle til at tro, at Defender blev udvalgt til filmen fordi den er hvad der er, men den holder nok ikke i byretten. Land Rovers indiske ejere har betalt kassen, for at få Land Rover Defender med i den nye 007 film.

Når den næste 007 film med agenten over alle agenter træder frem på de store lærred for 25. gang, bliver det med den nye Defender i en fremtrædende rolle.

Vi kan berolige Jamen Bond fans og sige, at det ikke er James Bonds eller Daniel Craigs nye firmabil, der er alt for langt fra Aston Martin og hurtige biljagter til Land Rover Defender, model ny eller ej, men Lee Morison, der er stunt koordinator i den nye film, der har titlen No Time To Die, udtaler, at man havde brug for en bil, der kunne få den gode James Bond væk i uvejsomt terræn i ganske raskt tempo, så derfor valgte man Defender, men den hopper vi trods alt ikke på. Det er lige før vi siger ”BS”.

Til april kommer den 25. films med Jamen Bond til danske biografer. Første 007 film dukkede op i 1962. Dengang kunne man også få en Defender.

Vi er helt sikre på, at Land Rover og deres indiske bagmænd har betalt en god sjat penge for at få Defender på det store filmlærred, og det virker. For snart en del år siden, fik Roger More lov at holde i rattet på en Ranger Rover Convertible i filmen Octopussy fra 1983, og det giver hele tiden gensyn med Range Rover, så vi tror det er pengene værd, at få sat nyheden på det store lærred.

Daniel Craig meldes i øvrigt i topform, og så håber vi, at det ikke har været nødvendigt med alt for mange ”filmtricks”, for at få den nye Defender til at gøre hvad den skulle på film, for ingen kunne være helt sikre på, at bilen nu også holdt hele vejen til slut på optagelserne, for de biler der blev brugt i den kommende 007 strimmel, var de første biler, der blev bygget på Land Rovers nye fabrik i Slovakiet.

Farvel og godnat. James Bond er smuttet fra alle skurkene.

Pin It on Pinterest