Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

14. June '17 09:27 by Jørli Petersen

6’er som blikfang

BMW 6-Série Grand Turismo aflløser den hidtidige BMW 5-Serie GT. Bilen får debut til september, og kommer til salg umiddelbart efter. BMW lover fuldt bagsæde til tre personer og rigelig benplads.

I Frankfurt til september, til salg umiddelbart efter tæppeløft på biludstillingen, og de første eksemplarer ventes til Danmark i november.

Den nye BMW 6-Serie Grand Turismo ligger i den absolutte top af BMW’s modelprogram, så nyheden bliver det store blikfang på BMW’s stand. Det bliver bilen, der indtager den hele store drejescene i Frankfurt, og som det fremgår af billederne, er bilen allerede færdig og klar.

Den nye 6-Serie er ifølge BMW ikke en krydsning af, – men både en coupe og en bil til langtur, det er en bil med fuldt bagsæde med plads til tre, BMW mener også der er rigeligt med benplads på bagerste række, men vi har ikke hørt om siddehøjden, men mon ikke.

Ny 6-Serie Grand Turismo afløser den hidtidige 5-Serie GT, den nye model er 150 kg lettere end 5-modellen, der er brugt flere lette materialer, og bilens vindmodstand kan komme så langt ned som 0,25 i Cw-værdi, det kræver dog en hastighed under 80 km/t, for ved 120 km/t rejser hækspoileren sig i bedste Audi TT – og Porsche stil, og den lægges sig først, når hastigheden rammer de 80.

Baghjulsophænget har luftaffjedring, der er justerbar frihøjde, der er 610 liters bagagerum og bilens længe er 510 cm i afrundede tal, mens akselafstanden er en anelse længere end tre meter.

Motorprommet består fra start af en 630, 640 og 630D med henholdsvis 258, 340 og 265 HK, alle modeller leveres med 8-trins automatgear, og priserne er på nuværende tidspunkt ukendte.

Den nye 6-Serie Grand Turismo har hækspoiler, der synes at være en fast del af bilens vindglatte design, men spoileren hæves, når hastigheden glider forbi de 120 km/t. Der er luftaffjedret bagaksel, og undervognen kan hæves og sænkes 20 mm. Fra start kommer ny 6-Serie med to benzin og en dieselmotor.

Pin It on Pinterest