Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

19. September '16 12:30 by Jørli Petersen

Hybrid-Porsche

4-dørs Porsche og så kan den også køre som ren el-bil. Rækekvidden som el-bil er 40 km mener Porsche, men den hopper vi ikke på før vi har efterprøvet den tyske påstand.

4-dørs Porsche og så kan den også køre som ren el-bil. Rækkekvidden som el-bil er 50 km mener Porsche, men den hopper vi ikke på, før vi har efterprøvet den tyske påstand.

Når racebiler kører hybrid, kan sportsvogne i luksusklassen selvføglelig også gå hybridvejen, og når biludstillingen i Paris åbner, viser Porsche den fjerde bil i Panamera rækken, en 4-dørs Porsche Panamera som også kan køre 50 kilometer som ren el-bil. Påstår Porsche.

Vi tror nu ikke det kan lade sig gøre at rulle de 50 kilometer. Indtil videre er alle gyldne løfter om den form for rækkevidde løbet dør for batterisaft længe inden, men hvis man bare kan rulle tværs gennem Nørrebro som el-bil, skal det nok gå til danske forhold.

Den nye Porsche Panamera hybrid yder samlet 462 HK, den lægger 700 Nm, når den rigtigt river i asfalten, og den 4-hjulstrukne Panamera E-Hybrid har en tophastighed på 278 km/t og 140 km/t som ren el-bil.

Motorrækken i Porsche Panamera E-Hybrid består af en 2,9 liters V6 biturbo på 330 HK og 450 Nm plus en elmotor på 136 HK og 400 Nm, som er til fuld disposition fra stående start. Bilens drejningsmoment fordeles til samtlige fire hjul.

Ny i Panamera er også et 8-trins automatgear af typen dobbeltkobling (PDK). Panamera E-Hybrid kan bestilles allerede nu hos forhandlerne, men levering finder tidligst sted i april 2017.

Samlet set er der 462 HK til rådighed i den 4-dørs Porsche, som ikke skal købes for sin siddehøjde på bagsædet. Benzinmotoren er en 1,9 liters biturbo, og den nye Panamera er udstyret med en ny 8-trins automatkasse med dobbeltkobling. Bilens samlede moment på 700 Nm fordeles til alle fire trækkende hjul.

Samlet set er der 462 HK til rådighed i den 4-dørs Porsche, som ikke skal købes for sin siddehøjde på bagsædet. Benzinmotoren er en 2,9 liters V6 biturbo, ogPanamera hybrid er udstyret med en ny 8-trins automatkasse med dobbeltkobling. Bilens samlede moment på 700 Nm. fordeles til alle fire trækkende hjul.

Pin It on Pinterest