Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

30. September '16 08:55 by Jørli Petersen

Syv under mågevinger

Mågevinger har helt sit egen kapital i bilhistorien, og man kan godt spørge, om Tesla i det hele taget burde have tilladelse til den type vinger, selv om de er fyldt med sensorer, som ingen kommer galt afsted når der skal åbnes og lukkes.

Mågevinger har helt sit eget kapitel i bilhistorien, og man kan godt spørge, om Tesla i det hele taget burde have tilladelse til den type vinger, selv om de er fyldt med sensorer, så ingen kommer galt afsted når der skal åbnes og lukkes.

Tesla bruger Paris som kontakt- og platform til det store publikum, som kan tage den nye model X i øjesyn. Formålet er selvfølgelig at give give el-bilen øget popularitet, men det er lige så oplagt, at Tesla X især skal lokke amerikanske købere, men måske falder der også en enkelt eller af til det danske marked, selv om prisen bliver endnu mere giftig efter nytår, hvor registreringsafgiften på el-biler øges nok engang.

MPV eller 7-personers på el. Det lyder ikke som den gode coctail, men vi kan med sikkerhed sige, at Tesla har haft succes, at de har haft alvorlige problemer med samlekvalitet, de har haft seriøse problemer med den 32-tommers LED-skærm midt i bilen, som styrer stort set alt, og de har haft rigtigt kedelige problemer med drivlinien, som slet ikke kan holde til det store moment.

Måske har Tesla fået løst problemerne med den nye model X, men som vi plejer at sige her på Bursd.com, – hvem vil købe en brugt Tesla???

Tæl til syn, hver på sit individuelle sæde, - og så er der endda plads til en smule bagage.

Tæl til syv, hver på sit individuelle sæde, – og så er der endda plads til en smule bagage.

Når vingen er løftet, ser det indre i Tesla X rigtig indbydende ud.

Når vingen er løftet, ser det indre i Tesla X rigtig indbydende ud.

Her er den så, platformen som er blevet lidt større når den skal ligge under model X. På billedet kan man se motorer og drivlinie for og bag, men dette foto viser også de steder, hvor mange af de grimme Tesla fejl finder sted. Samlekvalitet og en drivlinie som slet ikke kan holde til bilens kraftige moment

Her er den så, platformen som er blevet lidt større når den skal ligge under model X. På billedet kan man se motorer og drivlinie for og bag, men dette foto viser også de steder, hvor mange af de grimme Tesla fejl finder sted. Tvivlsom samlekvalitet og en drivlinie som slet ikke kan holde til bilens kraftige moment.

Pin It on Pinterest