Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

23. February '17 10:55 by Jørli Petersen

i30 med nyt og gammelt

Den største Hyundai i30 til dato, og det ligner en opskrift på plads og komfort. Hyundai mener også, at ny i30 er den bil i klassen med mest sikkerhedsudstyr, herunder automatisk bremse der virker med hastigheder op til 180 km/t.

Den største Hyundai i30 til dato, og det ligner en opskrift på plads og komfort. Hyundai mener også, at ny i30 er den bil i klassen, der har mest sikkerhedsudstyr, herunder automatisk bremse der virker med hastigheder op til 180 km/t.

Hyundai er ved at være klar til at sende den nye model i30 på gaden, mens der stadig går nogen tid, før den nye stationcar er klar i salgslokalerne. Som det er set så mange gange tidligere, lægger en ny bil ud med en den mindst rummelige udgave, i dette tilfælder er det i30 5- dørs, mens den nye stationcar får officiel debut på biludstillingen i Geneve, og det betyder, at det er højsommer i Danmark, før den populære i30 stationcar er klar til salg.

Det vi ved om ny i30 er en blanding af nyt og gammelt. Vi ved bilen er blevet længere, knap og nap 25 cm som er en ganske betragtelig forøgelse, og vi ved, at den nye stationcar får større bagagerum, der er vokset med 70 liter til 1650 liter.

Vi kan også konstatere, at dele af ny i30 ikke er så ny endda. Akselafstanden er uændret fra nuværende til kommende model, om det er en handicap for den nye i30 når den kører med fyldt bagagerum må tiden vise, og så ved vi, at der bliver tre benzinmotorer og to udgaver af den kendte diesel på programmet.

Kraftigste benzin lyder på 140 HK mens dieseludgaverne hedder 110 og 136 HK.

Her er det første officielle foto af bagdelen på ny i30 som stationcar. Bag klappen er bagagerummet vokset med 70 liter til 1650 liter.

Her er det første officielle foto af bagdelen på ny i30 som stationcar. Bag klappen er bagagerummet vokset med 70 liter til 1650 liter.

Pin It on Pinterest