Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

6. February '18 10:27 by Jørli Petersen

Den næste Ceed

Den næste Kia Ceed bliver lidt mindre dramatisk i den endelige udgave, der får premiere i Geneve til marts.

Kia har de seneste måneder lokket med mere eller mindre tilslørede versioner af den kommende model Ceed, som heldigvis skal staves helt normalt i generation tre.

Den næste Kia Ceed vises på biludstillingen i Geneve i næste måned, og ventes at nå ud til danske forhandlere midt på den danske sommer. Den nye Ceed er inspireret af den barske og noget mere sporty Kia Stinger, men Kia lover forbedret køregenskaber i ny Ceed, og det lyder som fra godt til endnu bedre, der er også nye motorer i Ceed, men det er selvfølgelig designet, der ser ud til at blive ganske interessant.

Hvis man ser på det seneste drille-studie fra Kia, er vi sikre på, at bilen ikke får 32 tomme fælge som standard, vi tør også love en noget større frihøjde under en eventuel frontspoiler, som med sikkerhed bliver mindre dramatisk end den skitserede.

Resten af frontpartiet kan godt dukke op på den endelige nyhed i Geneve, hvor de helt ubesvarede spørgsmål er midterstolpe og udformning af bagdøre. På tegningen er der ingen dørgreb eller B-stolpe, så hvad er det Kia forsøger at skjule? Svaret kommer senest den 6. marts i Geneve.

Pin It on Pinterest