Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

7. March '18 19:09 by Jørli Petersen

Drømmenes M

Det bliver ikke vildere. BMW’s kommende super-M. Indtil videre hedder den concept, men næste år kan den købes. M8.

BMW fylder snart rundt, meget rundt, men alderen ser ikke ud til at trykke, og det vrimler med nyt fra fabrikken i det sydtyske. Den store fejring af mærkets runde fødselsdag bliver BMW M8 Grand Coupe med tilnavnet concept.

Således blev bilen præsenteret i Geneve, med sorte ruder og ikke pille, præsenteret på en gigantisk drejetallerken og bag solidt tovværk, men det var lige så meget for at holde horderne af nysgerrige på afstand, for der er lagt op til noget helt specielt, når M8 Grand Coupe sendes i produktion næste år.

BMW mener pludselig, at ”M” betyder mere af det hele, mere luksus og mere af det eksotiske, det er som om man ikke tør skrive eller tale om begrebet lækre køreegenskaber, og det er også begrænset hvad vi ved om den kommende nyhed, bortset fra, at bilen får 4-hjulstræk som standard, den udstyres med en 9-trins automatkasse og mens der er lidt usikkerhed omkring antal af cylindre under den lange front, er der ikke tvivl om, at M8 bliver præsenteret med noget maskineri der byder på noget over 600 effektive HK.

Pin It on Pinterest