Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

3. June '19 13:58 by Jørli Petersen

Fra video til udstyr

Vito fås som alle varebiler i et utal af varianter, men senest slår Mercedes bunden ud af det med priser. Nyeste udgave af Vito får mere udstyr og lavere leasingpriser.

Først stod den på video eller måske nærmere Vito i den nye genindspilning af grand-prix klassikeren, og nu går Mercedes mere stålsat til arbejdet, for nu bliver bilerne opgraderet for at få en større del af det samlede marked.

Den nye øvelse handler udelukkende om leasing, og Mercedes bryder den snart klassiske tradition med 2000 kr om måneden for en klassisk kassevogn i 3t klassen, ny starter Mercedes med 1800 kr for en ny Vito, som man godt kan tillade sig at sige, synger den sidste video sang før modelskifte.

Men mere udstyr og 1800 kroner om måneden, lyder som god lokkemad til mange erhvervskøbere, bilen er en Vito 114, oversat til forståeligt dansk er det den model med 1,6 liters Renault motor og 130 HK, det er Renault motoren med single turbo, som er den eneste Mercedes har bragt ind i sit modelprogram, men som altid er det godt at læse alt det med småt, for selv om Vito model leasing 114 er bedre udstyret og har en lavere månedlig ydelse, kan kan også få mere hvis man betaler mere, og her koster eksempelvis en træbund i varekassen 85 kr om måneden, navi-pakken koster 135, og så er den endelig den pakke Mercedes kalder for den komplette, den koster 595 kr hver måned, men husk, at den typisk skal ganges med 36 eller 48, som er den mest almindelige type leasing, tre eller fire år, så tjek lige på regnemaskinen, om det er pengene værd.

Topmodellen af Vito har baghjulstræk, den klassisk Mercedes løsning, og det man gør bedst, hvis man vælger den variant, får man på toppen af det hele automatgear og især en samlet vogntogsvægt på 5500 kg, og det sidste er måske værd at se nærmere på, for hvor meget er det lige firmaets store trailer, når den er læsset med maskiner og materiel?

Vito med baghulstræk får nu både automatgear og en samlet vogntogsvægt på 5500 kg. Det er fortsat den 1,6 liters Renault motor med 130 HK, der ligger i næsen på Vito.

Pin It on Pinterest