Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

7. October '19 18:34 by Jørli Petersen

Den næste Micro

Den næste i10 er ikke et face-lift men en helt ny bil lover Hyundai.

Hyundai i10 har været en stabil vare for det koreanske mærke, siden man sendte den først i10 på markedet i 2008. Når vi er kommet ind i det tidlige forår 2020, står den nok engang på nyi10, og Hyundai kalder bilen for en helt ny bil.

Vi kan ikke afgøre, om der er en helt ny bund under den næste i10, men vi kender en række af de tekniske komponenter, både 1-liters og 1,2 motoren kører videre med henholdsvis 67 og 84 HK, men Hyundai kommer også med en helt ny såkaldt topmodel, en i10 N-Line med lidt mere af det smarte, større og mere synlige fælge, kort sagt mere spas i den nye Micro, og motoren følger nogenlunde med.

Mere stil, mere finish og ikke mindst lyse og venlige farver.

Ny i10 N-Line har Hyundais T-GDI motor med 100 HK liggende på tværs mellem forhjulene, mens vi også bemærker, at alle udgaver af i10 kører videre med 5-trins gearkasse, hvis man vælger den manuelle løsning.

Topmodellen i nyt i10 modelprogram er en N-Line med 100 ganske potente heste.

Prisen på ny i10 er ikke klar, men netop nu starter prisen på den mindste Hyundai omkring 110.000 kr, og der er ikke meget plads til prishop i bilernes mindste klasse, så vi gætter på nogenlunde uændrede priser, selv om der er kommet mere sikkerhedsudstyr i den mindste Hyundai.

Der er stoppet mere sikkerhed ind i den næste i10, men der er ikke blevet plads til højere priser. Konkurrencen i den mindste klasse er hård, så det ligner uændrede priser.

Pin It on Pinterest