Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

17. September 09:05 by Jørli Petersen

Master vinder igen

Renault Master vinder igen, igen. Det er 5. gang Renault kører med titlen Van of the Year, oiig første gang Master stod øverst op skamlen var i 1998.

Det blev den nye Renault Master der kørte med titlen Van of the Year 2025. Det skulle ifølge de første oplysninger fra Hannover være en enig jury, der havde Master som årets nummer et, og hvis det er tilfældet, er det lidt af en sensation. Især når man ser de øvrige nominerede, hvor især to er de hårdeste konkurrenter.

Juryen fremhævede i forbindelse med præsentation af årets vinder, at man især har lagt vægt på den nye platform, der både kan bruges til almindelig motorisering med diesel, men platformen er også helt klar til 100 procent el-drift og til brug af brint, hvor man formodes at have taget særlige hensyn til de anderledes tanke under vognbunden.

Den nye Renault Master er på vej til Danmark. Det er ikke sat dato på levering, der mangler ligeledes en tidsplan for både el- og især for brintudgaven, og så kan vi oplyse, at det nu er 27 år siden, Renault Master kørte med den første titel.

Samtidig kan Renault melde fuldt hus på europæiske titlen. Renault er nu indehaver af både titlen til varebiler og personbiler med den nye Renault Scenic.

Renault og konkurrenterne: Årets finalefelt bestod af følgende.

Renault Master, Mercedes Sprinter, Ford E-Transit Custom, Ford Transit Courier, Stellantis Pro-Serie bestående af Fiat Ducato i samtlige versioner, herunder ny Toyota Pro.

Den nye Renault Master er bygget på en platform, det kan bruges til både dieseldrift, el-drift og til kørsel med brint, hvis der skal tages hensyn til de mere omfangsrige brinttanke.

Pin It on Pinterest