Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

27. April '18 09:33 by Jørli Petersen

Årets bedste Van

Iveco må finde sig i at blive kaldt favorit til titlen Årets Varebil i Danmark 2018. der kåres i slutningen af maj på udstillingen Vestfyn Trækker.

I slutningen af maj bliver det sat navn på årets bedste nye varebil i Danmark. Inden vi når så langt, forsamles alle de nye varebiler til en fælles afsluttende dyst, som i år finder sted i Ringsted, hvor juryen begænser sig til at pege på de bedste fem blandt de fremmødte.

Den endelige vinder bliver først afsløret den sidste fredag i maj, hvor udstillingen Vestfyn Trækker åbnes. Årets fem bedste varebiler står udstillet på Fyn, og netop nu er de enkelte bilmærker ved at finde ud af, om alle nyheder kan nå frem til den danske kåring.

Hvem bliver så Årets Varebil i Danmark 2018. Vi ved med sikkerhed, at det ikke bliver Mercedes Sprinter. Mercedes har fravalgt den danske kåring, man satser i stedet på den helt store, – og meget forsinkede debut på IAA i Hannover i september, så favoritværdigheden hviler på den nye Iveco Daily, der er Van of the Year 2018 i Europa. Hvem kan true Iveco, hvem kan forhindre Iveco i at køre med mærkest første danske titel i det hele taget?

Den forløbige liste kan måske give et fingerpeg, men flere kan stadig nå at melde klar til start i Ringsted den 17. maj.

 

Tilmeldt til ÅVB 2018

Dacia Duster

Fiat Doblo

Fiat Ducato

Ford Transit Custom

Iveco Daily

MAN TGE

Mercedes X-klasse

Nissan e-NV200 40 kWh

Renault Kangoo Z.E.

Toyota Proace Lad

Volvo XC40

Volvo XC60

..listen omfatter tilmeldte biler ultimo april.

Pin It on Pinterest