Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. December '16 21:25 by Jørli Petersen

Ærespris til tre-i-en

Hyundai Ioniq i hybridudgave, på tyske plader med på en grå og diset dag i det jyske. Hyundai Inoiq der kommer i tre udgaver har modtaget danske motorjournalisters ærespris.

Hyundai Ioniq i hybridudgave, på tyske plader men på en grå og diset dag i det jyske. Hyundai Ioniq, der kommer i tre udgaver, har modtaget danske motorjournalisters ærespris.

Hyundai Ioniq har fået danske motorjournalisters ærespris. For andet år i træk, tilfalder det velfortjente skulderklap en bil der er mere miljøvenlig en de fleste, og netop Hyundai Ioniq har som noget helt usædvanligt, hele tre trin på den mere miljøvenlige trappe.

Ioniq, som kommer på det danske marked i løbet af de første måneder i 2017, kommer i hele tre udgaver. Som ren el-bil, som hybrid og efter sommerferien 2017, som plug-in hybrid.

Priserne starter under 300.000 kr for de to kendte versioner, og vi kan sige så meget om Hyundai Ioniq, at det første indtryk er rigtig godt. Bilen er en mellemting mellem Hyundai i30 og i40, der er kælet for alle detaljer i de udgaver vi har set af bilen, og teknisk virker den meget overbevisende helt fra start.

Den åbenlyse konkurrent til Hyundai Ioniq er Toyota Prius. Vi har ikke haft de to biler i direkte sammenligning, og vort kendskab til Ioniq er endnu for begrænset til at sige noget endeligt, men Hyundais bil ligner en ualmindelig skrap konkurrent, som vi ser frem til at endevende i løbet af næste år.dscn7648

Pin It on Pinterest