Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. March '18 06:30 by Jørli Petersen

Alt det kendte – bare nyt

Bortset fra lidt ændringer på fronten, ligner ny og snart meget gammel Wrangler hinanden, men sådan er det ikke. Ny Wrangler er en helt ny Wrangler med Alfa motorer og voldsomt vægttab, men ingen har pillet ved alt det kendte. Forruden kan stadig lægges ned, dørene kan fjernes, og bilen kan selvfølgelig køre terræn.

Der er vendt op og ned på begreberne i Fiat-koncernen. Tidligere var der Fiat og alle de andre italienere, nu er det Jeep / Chrysler, der står forrest, når der udstilles biler, mens Fiat er tildelt en lille plads i skyggen midt ude i hallen.

Jeep var både koncermester og førsteviolin på årets udstillingen i Geneve, hvor Jeep viste en helt ny Wrangler, der har en helt særlig position på det amerikanske hjemmemarked. Wrangler er ikke en bil man bare ændrer, derfor ligner den nye model stadig sig selv, men bag det kendte design, er der kun få ændringer i kabinen, mens de helt store nyheder skal findes i sikkerhed, som nu er fuldt opdateret, der er bunkevis af ny elektronik i Jeep Wrangler, og så er langt det meste af motorprogrammet hentet hos Alfa Romeo.

En Jeep Wrangler med robuste off-road egenskaber tilsat en 2,2 liters dieselmaskine, eller en 2-liters benzinmotor fra Giulia.

Ny Jeep Wrangler er alt det kendte på en helt ny måde. Wrangler er stadig bygget på chassisramme, men det er en helt ny konstruktion, der er tale om betydelig reduktion i vægt, det er bare alt det synlige der er det samme. Ny Jeep Wrangler kan være i handlen i løbet af september måned, priserne er ukendte, og selvfølgelig er der også en klassisk amerikansk V6’er i modelprogrammet.

Wrangler kan både være lukket – og som her, åben. Reservehjulet og sidehængslet bagklap er også en del af bilens DNA, så selvfølgelig er det også en del af den nye model.

Pin It on Pinterest