Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

22. May '19 17:12 by Jørli Petersen

Alt udsolgt

900 biler til Europa har vist sig at være alt for lidt. Toyota melder alt udsolgt af ny Supra.

Der er kun kapacitet til 900 biler i hele Europa, så tildelingen af den nye Toyota Supra til det danske marked, er stærkt begrænset, og allerede får den første bil er leveret til en europæisk ejer, kan Toyota melde alt solgt i indeværende år.

Hvis man skulle komme på den spændende ide, at der skal holde en Toyota Supra i garagen, skal den enten købes til overpris hos en af de 900 heldige, eller også må man vente til der står 2020 på forsiden af kalenderen, hvor der igen skulle være lidt luft på det nye samlebånd.

Det der har gjort den nye Supra eftertragtet, er måske, at bilen er yderst tro mod sine rødder. Ny Supra er udstyret med 3-liters motor og baghjulstræk. Forskellen fra tidligere finder man i den 8-trins automatkasse, som er blevet noget mere avanceret end tidligere, det går også lidt hurtige, at flytte Supra til en hastighed på 100 km/t, den turbopumpede 3-liters lægger 340 HK, som giver en 0-100 tid på 4,3 sekund, og så er det heller ikke ødelæggende for interessen, at det er Toyotas designcenter i Californien, der har slået stregerne.

Der er faktisk ikke så meget japansk i ny Supra. Designet er fra USA og bilen produceres i Østrig på Steyr fabrikken, der har omstillet produktionen fra grøn Puck Maxi.

Designet i USA og bygget i Europa. Der er forbløffende lidt japansk i den nye Supra.

 

Pin It on Pinterest