Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

1. December '15 23:09 by Jørli Petersen

Årets Filterpris går til …..

VW_Van-of-the-year2016VW Transporter også kaldet VW Transporter T6, er kåret som Van of the Year 2016. Heldigvis er det den europæiske og ikke den danske titel, der er tildelt VW, men det gør ikke situationen meget bedre.

En international anerkendelse til en ny varebil, samtidig med fabrikken har erkendt fup og fiduser, at man bevidst har snydt og bedraget både kunder og miljømyndigheder, samtidig med man forsøger at trække og forhale hele historien, så den langsomt træder i baggrunden og bliver glemt.

Van of the Year titlen tildeles af en række motorjournalister med speciale i last- og / eller varebiler. Danmark har et enkelt medlem af den internationale jury, men samme jury – også kaldet COTY – må have tabt sutten, når man sender VW til tops.

Både af de førnævnte grunde, men også fordi motorprogrammet i Transporter er identisk med de motorer, der er i søgelyset, og selv om der er tale om to forskellige Euro-normer, hvor den nye Transporter er udstyret med motorer med fortrinsvis den nye norm, er det umuligt at have tillid til VW’s motorer, før hele situationen er belyst, og alle miljømyndigheder har erklæret sig tilfredse.

Manglende tid

I virkeligheden har der næppe været tid til at gå tæt på de nyeste motorer. Udvikling af bil og tilpasning af motorer, er sket før skandalen er eksploderet lige i ansigtet på VW koncernen.

COTY’s undskyldning kan være: Jamen, det var den bedste nyhed, og det var et usædvanligt tyndbenet felt, -der var faktisk kun VW Transporter man kunne stemme på, men så mener Bursd.com, som i foråret 2016 er en del af den danske kåring, – at man om ikke andet kunne have fundet et par nye hjulkapsler på en Fiat eller et nyt båthorn på en kinesisk LDV, – alt andet end point til en nyhed fra et fup-og-fidusforetagende, før alle har fuldt overblik over skandalen, konsekvenserne og ikke mindst navne på de skyldige – de der tog beslutning om at snyde alverdens miljømyndigheder.

Den eneste pris vi vil tildele VW i disse tider er Årets Filterpris.

Pin It on Pinterest