Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

19. April 21:17 by Jørli Petersen

Audi A6 e-Tron

Ny Audi A6 e-Tron. Næsten fem meter luksus.

Den nye A6 præsenteres som en concept model, det giver Audi en vis frihed til at ændre lidt på bilen fra det udstillede til den endelige produktionsmodel, men der er ingen grund til at tro andet, end dette udspil er meget tæt på den kommende A6 e-Tron, der er den første luksus limousine på en helt ny platform, der er udviklet med særlig henblik på fuldt elektriske biler.

Den nye A6 ellert er 496 cm lang, i bunden er der gjort plads til en batteripakke på 100 kWh, som igen skal give en WLTP rækkevidde på 700 km, og så arbejder den nye Audi A6 ellert med en 800V teknologi, som skal gøre det muligt at lade til 300 km kørsel på kun 10 minutter.

Audi har valgt et særligt design til den kommende generation el-biler. Et tydeligt signal om nye tider.

Det sidste vil vi godt se og afprøve før vi tror det, for netop nu, skal man først finde en ladestander med tilstrækkelig kapacitet, samtidig skal den være ledig, og herefter afhænger resten af de beskyttelsesprogrammer, der er lagt i den nye A6 e-Tron, ligesom det selvfølgelig handler om udendørs temperatur. De data der indledningsvis er opgivet for ny A6 ellert kræver, som med alle andre rene el-biler, at den udendørs temperatur skal være plus 25 grader. Hvis mindre, reduceres opgivne data.

Audi forventer at kunne lade 300 km på kun 10 minutter i det nye el-system, der arbejder med 800V spænding.

Pin It on Pinterest