Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

9. June '17 12:12 by Jørli Petersen

B-klasse Kia

Folket vælger cross-over eller biler der bare lugter lidt af off-roader, så selvfølgelig kommer Kia også med en cross-over i den lille B-klasse. Bilen er ude hos forhandlerne sidst på året.

Det er ikke en ny Mercedes der ser dagens lys, det er en ny Kia, og det er Kias første forsøg med en form for cross-over / SUV-type, der skal gå i kødet på biler som Peugeot 2008, Opel Mokka X plus andre.

Vi ved ikke meget om den nye Kia, vi ved navnet bliver Stonic, vi ved også, at bilen kommer til salg hos forhandlerne i slutningen af indeværende år, og det betyder, at der bliver travlhed hos Kia til eftråret, hvor det store startskud til Stonic finder sted på biludstillingen i Frankfurt, der åbner i begyndelsen af september.

Stonic skal selvfølgelig være Kias store nyhed i Frankfurt. Alt andet er ulogisk, for Kias europæiske hovedkontor ligger lige så at sige på den anden side af gaden, Kia er det bilmærke, der har kortest vej til udstillingen, så selvfølgelig giver Kia den hele armen på deres europæiske hjemmebane.

Så snart tæppet er hevet af Stonic, kommer det til at gå stærkt.Alle hjul skal i omdrejninger, hvis bilen skal være ude hos alle forhandlere inden jul, og mens det ligner en Rio type cross-over i størrelse, ligner det ikke afgørende teknisk nyt.

Vi tror alt det der ligger bag det spændende design, er kendt teknik, men herligt Kia også vil blande sig, og hvis vi skal vurdere design ud fra de første tegninger, kan Stonic blive rigtigt spændende.

Det er højde og design det handler om. Kia Stonic ser ud til at være spændende, hvis vi skal vurdere ud fra de første tegninger, men vi tror ikke helt på så store hjul på den kommende B-klasse cross-over, hvis største konkurrent må være Peugeot 2008.

Pin It on Pinterest