Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

27. February 19:14 by Jørli Petersen

Begrænsninger

Clevers nye ladeanlæg med begræsninger.

Ladestandere er en mangelvare i alle byer, og flere steder i landet er der nærmest sorte huller, hvor man er henvist til mormorladeren, men der dukker hele tiden nye ladestandere op, og som noget ganske nyt, kan man nu også både ”lynlade” og samtidig få en parkeringsbøde.

Lynlade er og bliver det der er i ledningerne. Selv om din elbil kan lade 80 procent af afstanden til evigheden på kun 20 minutter ifølge forhandler og brochure, kan du kun lade med det du får tilbudt, når stikket ryger i bilen, og når dette ladested åbner, hvor Lyngbyvejen starter, forventer vi voldsomme ventetider, før man kan kommer frem til ladestanderen.

Når man så er fremme, kan man let have glemt det skilt, der er sat op ved indkørslen, begrænsningen er 30 minutter, og der er ingen kære mor, når P-vagten melder sin ankomst. Skærmen på ladestanderen taler sit ubønhørlige sprog, og er man P-vagt, er 30 minutter 30 minutter, og ikke 31 eller mere. Så vogt jer, – I der frister tilværelsen på de nye ladestationer. Tjek alle skilte ved indkørslen.

Pin It on Pinterest