Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

15. May '17 09:40 by Jørli Petersen

Bilskifte i Frankrig

Frankrig har fået ny førstemand og ny førstebil. Upopulære Hollande, der sidst kørte Renault Espace, er udskiftet med Macron, der kørte sin første officielle tur i pis-øsende regnvejr i den nye DS 7 Crossback.

Det er ikke kun præsidenten, der er udskiftet i Frankrig, det er også præsidentens foretrukne bil, der har fået nyt navn.

Den nye midtsøgende og EU-venlige franske præsident kunne på førstedagen for sin 5-årige regeringsperiode indtage den nye første-bil, den nye Citroen – undskyld – DS 7 Crossback, der blev præsenteret som mærkest store nyhed på biludstillingen i Geneve i marts måned.

Helt standard er Emmanuel Macrons nye bil ikke. Foruden alt i diverse luksus og en masse teleudstyr i selve bilen, er den sikkert også gjort skudsikker på et ukendt niveau, og så er bilen udstyret med et gigantisk foldetag, så den nye franske præsident kan stå i bilen og modtage folkets hyldest. Også i styrtregn, som det var på dagen for den første officielle køretur, så måske er bilen også udstyret med en form for afløb i bunden af bilen?

Den afgående præsident, den historisk upopulære Francois Hollande, blev sidste set i en Renault Espace, – så der er dømt ny førstebil i Frankrig.

Hvornår den nye DS 7 kommer til Danmark vides ikke.

Pin It on Pinterest