Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

14. February '18 11:43 by Jørli Petersen

BMW går i X-mode

Årets anden X-nyhed fra BMW er X4, som er klar til salg i Danmark allerede til sommer.

Året for BMW startede med en ny X2, og inden foråret har fået rigtig fat i Danmark, er BMW allerede klar med den næste nye X, – denne gang en X4.

Den nye X4 er efter BMW’s egne oplysninger forlænget med 8,4 cm., den er en anelse lavere, men akselafstanden er plus 5,4 cm, bredden 3,7 cm, og med de forbedringer er det ikke overraskende, at der er mere plads til lange ben på bagsædet, som består af tre fulde sæder, så selv pladsen i midten kan vise sig at være ganske komfortabel.

Motorprogrammet består af tre benzin- og tre dieselmotorer fra 184 til 360 HK, men BMW er slet ikke færdig med at kræse for eventuelle købere. De to topmodeller er M-typer, den er en X4 M40i med 360 HK, mens X4 M40d har 326 af de seje heste.

Alle udgaver af X4 har 8-trins automatgear og 4-hjulstræk som standard.

BMW X4 vil som de fleste X-modeller blive bygget på BMW’s fabrik i USA. Bilen har officiel debut på biludstillingen i Geneve, og ny X4 står klar til salg i Danmark midt på sommeren.

X4 har også tydelige coupetendenser. Dog ikke så grotesk som den tidligere 6-Serie.

Klassisk BMW med tydelig emneopdeling i funktionerne. Alle modeller har automatgear, og det store drejehjul sidder som altid velplaceret på midterkonsollen.

Pin It on Pinterest