Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

3. September '19 20:33 by Jørli Petersen

BMW’s next

BMW har travlt med at udvikle den første store el-bil til det omfattende modelprogram. Indtil videre kendes bilen under navnet iNEXT, og den mere end fem meter lange BMW SUV-type er klar til salg i 2021.

De kommende år bliver tidspunktet, hvor en sand hærskare af el-biler dukker op hos landets bilforhandlere. Det gælder også for BMW, som kort før biludstillingen i Frankfurt oplyser, at de nyheder der kan ses af de mange besøgende på verdens mest forskrækkelige biludstilling, langt fra bliver de eneste.

I 2023 har vi 21 nye el-biler spredt over hele modelprogrammet, oplyser BMW, og man løfter også lidt på sløret ved at vise en af de næste, som er helt anderledes den den BMW i3 vi kender.

Slut med småbiler til stikkontakten, BMW er på vej med biler til deres vigtigste kunder, og den model BMW kalder iNEXT, er klar til salg kort ind i 2021, og så afslører en enkelt oplysning, at iNEXT er en meget vigtig model for BMW.

Med en længde på mere end fem meter, er BMW iNEXT en stor bil. Den er mærkbart større end Jaguar I-Pace, som er tidens mest berømte el-bil, men BMW skruer også op for musklerne med iNEXT.

BMW store el-bil vil efter de første oplysninger få en rækkevidde omkring 600 km, der tales også om korte ladetider fra de nye kraftige superladere, og det er især denne sidste egenskab fra den kommende store BMW, der bliver interessant at få omsat til noget dagligdags praktisk.

iNEXT er som nævnt på gaden i 2021, inden da sender koncernen en elektrisk udgave af Mini på gaden, det sker allerede i år, og i løbet af næste år, er BMW klar med en iX3, den fuld elektriske udgave af BMW X3.

Den kommende generation elbiler får meget store batteripakker og længere rækkevidde end det kendes i dag. iNEXT får en rækkevidde på mere end 600 km, men den vil også kunne oplades på meget kort tid. Siger BMW.

Pin It on Pinterest