Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

28. October '15 18:22 by Jørli Petersen

Budskab fra madrassen

Citroen C4 Cactus er både kåret som Årets Bil i Danmark 2015, samtidig med den anderledes bil har opnået popularitet som ombygget dansk varebil.

Citroen C4 Cactus er usædvanlig på flere måder, både når det gælder indretning og vægtreduktion, men Citroens designafdeling har endnu engang fundet på utraditionelt, ved at montere de såkaldte Airbumps på bilens sider, som både er et designpåfund, men også en god ide, når man parkerer tæt på andre biler ved det lokale supermarked.

Selv om Airbumps ikke dækker hele bilens side, kan de påmonterede madrasser tage en del bump fra indkøbsvogne og naboens måske lidt voldsomme åbning af bildør.

Ulempen ved Airbumps er manglende mulighed for at få klistret bilen til med firmanavn og reklameslogan, men nu er problemet løst.

Citroen og 3M har udviklet en ny form for foliering af bilens side, som giver plads til firmanavn eller hvad man måtte ønske at skrive på sin firmabil. Man behøver blot besøge sin lokale Citroen forhandler, som formidler alt det praktiske, og prisen for færdige folier på bilen oplyses til lidt mere end 3000 kr. før moms plus den tid der eventuelt skal bruges på en tegnestue.

DK_Airbump_profilering_1158.LJPG

Der er stadig buler i budskabet, men med den nye foliering, står firmaets navn eller ønskede budskab klart på siden af Citroen Cactus.

Pin It on Pinterest