Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

21. June 20:05 by Jørli Petersen

C-klasse

Ny C-klasse er det samme som ny dansk firmabil.

Længe ventet hos mange, men med sikkerhed en af de biler der nyder stor opmærksomhed i nutidens firmaklasse, hvor leasing og korte aftaler er dominerende på markedet.

Når skolerne tager på sommerferie, kan første feriedag bruges til at se nærmere på ny C-klasse, som i sit design snyder mere end en anelse, for ny C-klasse ligner ikke en C, men en større model, ligesom de overordnede linjer i bilen har en del til fælles med den nye S-klasse.

Ny C-klasse kan kort beskrives som en ny bil, nyt motorprogram mere udstyr, og det Mercedes selv beskriver som interessante priser. Især leasingpriser.

Det med nyt motorprogram er selvfølgelig en tilsnigelse, men fælles for alle modeller uanset hvad man må vælge af standardmodeller, er der følger mild-hybrid med i prisen. Systemet er et såkaldt 48V system.

Det er de små udgaver af C-klassen, der kommer først.

Med C-klasse er der altid størst interesse for de mindre modeller, og det er også dem der kommer først i det nye modelprogram, som løbende vil blive udvidet over de næste par modelår.

Det der især er værd at bemærke, er den voldsomme koncentration af filtre og katalysatorer under C-klassens nye diesel. Der kan snart sagt ikke være en eneste ledig centimeter under ny C-klasse, som i forvejen er så ren, at Mercedes til dato er de eneste, der har kunnet fremvise en 0-partikeludledende dieselmotor ifølge de uafhængige EU målinger.

Det tjener også Mercedes til ære, at de ikke selv bruger betegnelsen 0-partikel om deres dieselmotorer, de nøjes med at beskrive det er ultra, ultra meget lidt udledning,og så kommer vi til priserne for de biler, som alle er udstyret med 9-trins automatgear.

Den obligatoriske listepris pĂĄ ny C-klasse, – enten en C200 eller en C220d starter ved 520.000 kr, men det er meget, meget fĂĄ, der køber en ny C-klasse, og derfor er første udspil pĂĄ leasingfronten en mĂĄnedlig betaling pĂĄ 5000 kr, og det første udspil bliver ikke det sidste.

Der er masser af diesel i det ny C-program. Hurra.

Vi er meget sikre på, at ny Mercedes C-klasse bliver en af de mest leasede biler i Danmark i løbet af meget kort tid.

Ny digitaliseret kabine.

Velkommen.

Pin It on Pinterest