Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

2. October '16 12:51 by Jørli Petersen

Citroen bygger stort

C3 bliver Citroen næste store nyhed, og måske bliver den bilen et ægte hit. Stilen er på plads, teknikken er kendt, nu mangler vi bare den rigtige pris.

C3 bliver Citroens næste store nyhed, og måske bliver bilen et ægte hit. Stilen er på plads, teknikken er kendt, nu mangler vi bare den rigtige pris.

Der har været lidt forvirring om Citroen, siden opdeling af Citroen, som i dag er to selvstændige mærker, Citroen og DS. DS for de dyre drenge og piger med smart design og motorer der er til lidt mere end transport, og Citroen for den mere daglige transport, -bredt set.

Tvivlen har handlet om Citroens nye rolle. Skulle Citroen ikke længere bygge store biler, og rygterne har selvfølgelig fået ekstra næring, fordi der ikke har været udsigt til en ny C5, ligesom kollegamærket Peugeot, heller ikke ser ud til at have en efterfølger til 508 inden for nær fremtid.

Farver og udstyr kan blandes på mange måder. Den nye C3 kan  få ejerens personlige udtryk.

Farver og udstyr kan blandes på mange måder. Den nye C3 kan få ejerens personlige udtryk.

Citroens stand i Paris viser fremtidens Citroen som et både-og.

Topnummeret hos Citroen er selvfølgelig den nye C3, som med sit smarte design med masser af ægte Citroen i stilen, kan blive en rigtig topsælger, når de første eksemplarer af den nye C3 når Danmark til december.

Vi får ikke så mange biler i december, men vi får et bredt udvalg fordelt på udstyr og motorer, men den endelige introduktion kommer først i 2017, for vi skal lidt ind i næste år, før vi får biler i større antal, lyder det officielt fra den danske importør.

Samtidig med færdiggørelse af ny C3, har Citroen haft travlt med at strikke en conceptmodel sammen til udstillingen i Paris. Navnet er CXPerience, bilen bliver aldrig omsat til virkelighed, men en række af bilens designelementer vil gå igen i den kommende nye C5, for Citroen ønsker med CXPerience at vise, at man også vil lave store biler i fremtiden.

CXPerience er udelukkende strikket sammen, for at mane løse rygter i jorden. Citroen kommer med en ny C5, vi kender vare ikke tidspunktet.

CXPerience er udelukkende strikket sammen, for at mane løse rygter i jorden. Citroen kommer med en ny C5, vi kender bare ikke tidspunktet.

Opkomlingen DS har også store nye biler på tapetet. Only (f0r) You er Citroen-design når det er bedst, og meget af stilen dukker senere op i en mulig DS6 eller tilsvarende til den franske elite.

Opkomlingen DS har også store nye biler på tapetet. Only (f0r) You er Citroen-design når det er bedst, og meget af stilen dukker senere op i en mulig DS6 eller tilsvarende til den franske elite.

Pin It on Pinterest