Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

19. April '17 18:09 by Jørli Petersen

Citroen satser SUV

Citroen har tidligere haft biler af SUV-typen på programmet, dog uden den helt store succes. Det skal en helt ny Aircross ændre. Bilen  er netop præsenteret i Shanghai, KIna, og ventes til Europa kort efter sommerferien.

Citroen har tidligere haft biler af SUV-typen på programmet, dog uden den helt store succes. Det skal en helt ny Aircross ændre. Bilen er netop præsenteret i Shanghai, KIna, og ventes til Europa kort efter sommerferien.

Aircross er de seneste år blevet et almindeligt modelnavn hos Citroen, og nu bevæger man sig fra skyggerne og de bonede udstillingsgulve, til noget mere jordnært. En Citroen Aircross er på vej, og den endelige udgave af Citroen kommende SUV, har netop haft debut i Shanghai, Kina.

Citroen vil ikke sidde og se SUV-bilerne få stigende salgstal, uden at man får sin del af den stadigt større kage, så nu skal det være, og Citroen er ikke så langt fra tanke til handling.

Peugeot har succes med den nye 3009, nu følger en 5009, og Citroen Aircross er både bygge på samme platform og med samme teknik som Peugeots nye SUV-linie, men franske PSA har også udviklet biler med Opel, som også er på vej med helt nye biler af SUV-typen, og PSA her som bekendt netop købt Opel med virkning fra efteråret 2017, og så er der pludselig mange biler med udspring i det vi kender fra 3009 og 5009, og det lyder ikke utænkeligt, at det endelige punktum i denne modelrække kommer fra Citroens afdeling for luksus, en ny model DS SUV ligger lige til højre fod.

Pin It on Pinterest