Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

2. October '16 14:38 by Jørli Petersen

Dacias make-over

Gigantiske Dacia Logan MCV har fået et klædeligt face-lift. Lidt opfriskning udvendigt, og velkomne forbedringer i kabinen.

Gigantiske Dacia Logan MCV har fået et klædeligt face-lift. Lidt opfriskning udvendigt, og velkomne forbedringer i kabinen.

Dacia har givet de fire mindste modeller i programmet en mindre overhaling. Logan, Sandero, Sandero Stepway og den særdeles rummelige Logan MCV har fået nyt ydre og et mere behageligt indre.

De udvendige ændringer består især af lygter, ændringer omkring luftindtag og lidt lister hist og pist, bagfra er det også lygerne der er det mest synlige, nyt LED-lys skiller fortid fra snarlig fremtid, men de største ændringer finder man inde i bilerne.

De noget spartansk indrettede biler har været bilens svage punkt, selv om det har været vanskeligt at kritiskere når man ser på bilernes pris. Nu er der klædelige forbedringer i valg af materialer, sæderne synes at være blevet bedre og der er lidt mere aflæggeplads i bilen, alt sammen klare forbedringer til Renaults lavpris bilmærke.

Der er også ændringer i motorprogrammet. En ny 75 hestes benzin er nu mærkets mindste og billigste. Dacia har helt enkelt hevet turboladeren af den 90 hestes 0,9 motor, så resultatet er blevet til 75.

Dacia har udvidet motorprogrammet med en by grundmodel. Den mindste benzinmotor har mistet sin turbo, og resultatet er 75 HK.

Dacia har udvidet motorprogrammet med en ny grundmodel. Den mindste benzinmotor har mistet sin turbo, og resultatet er 75 HK.

Nye LED lygter bag er det mest synelige tegn på nyeste udgave af Sandero Stepway.

Nye LED lygter bag er det mest synlige tegn på nyeste udgave af Sandero Stepway.

Pin It on Pinterest