Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

23. August '19 11:08 by Jørli Petersen

De første

405 kilometer og opladningstid fra 10 til 80 procent af rækkevidde på godt en time. Vi tillader os at tage et par forbehold efter de seneste oplevelser, som ikke har noget med Mercedes at gøre, men det handler om elbiler.

Mercedes er klar til at skyde ikke kun en, men to elektriske nyheder af på det danske marked. Den mest interessante og sikkert mest solgte, er MPV typen EQV, der er klar hos forhandlerne ny, mens den største nyhed nok er Vito som el-bil, ikke en overraskende nyhed, den blev præsenteret i Geneve, men nu er den ved at blive en realitet, og det skulle ifølge Mercedes være den første såkaldte minibus som rent el-køretøj.

Sådan, stik i næsen og efter en time skulle man være klar til nye oplevelser.

Hvor mange der skal sælges i Danmark er det åbne spørgsmål, vi tror ikke på ret mange, men til gengæld han samme bil med gule nummerplader bliver solgt i et pænt stort antal, når Mercedes i løbet af det seneste efterår er klar til at fortælle mere om Vito el på gule plader.

Nydeligt, og meget stille. Man kan slet ikke se det er noget elektrisk.

Det vi ved nu er, at Vito som elektrisk personbil får et batteri på 90 kWh, det skulle give den teoretiske WLTP rækkevidde på 405 km, og så fortæller Mercedes, at man burde kunne genlade bilen fra 10 til 80 procent på godt en time.

Om den første elektriske Mercedes EQV MPV type kan vi oplyse, at standardudstyret et pænt, og priserne starter ved 700.000 kr.

Første elektriske Mercedes bliver EQV af MPV type, prisen starter ved 700.000 kr, mens næste nyhed bliver denne elektriske Viro, der både kan købes som minibus og på gule plader.

Pin It on Pinterest