Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

25. November '22 17:54 by Jørli Petersen

De næste syv

Renault Austral er en af årets syv nominerede biler til den internatinoale Car of the Year pris.

I den kommende uge kåres Årets Bil i Danmark 2023. Som vi tidligere har skrevet, er vi alt andet end enige i det finalefelt, der udgør de syv biler, hvorfra vinderen skal findes, men som ventet bliver det straks bedre, når vi ser på det internationale felt, hvor en af de nævnte syv bliver Car of the Year 2023 i midten af januar 2023.

De syv europæiske:

Jeep Avenger

Kia Niro

Nissan Ariya

Peugeot 408

Renault Austral

Toyota bZ4X

VW ID.Buzz

Tre af de syv er gengangere fra den danske liste, men Jeep, Kia, Peugeot og Renault er ikke på den danske liste over nominerede biler, og ser vi på bilens drivmiddel, er samtlige syv på den danske liste el-biler, mens fire af syv er af den mere spiselige art.

Jeep Avenger kommer både med benzinmotor og som ren el. I Danmark kommer den nye Jeep kun som ellert.

Jeep Avenger, Kia Niro, Peugeot 408 og Renault Austral fås i en række varianter, alle fås som minimum med benzinmotor og en eller anden form for hybrid, mens det allerede skulle være en kendsgerning, at den kommende Jeep Avenger kun kommer til Danmark som ren ellert.

Når Årets Bil i Danmark 2023 findes i næste uge, er det selvfølgelig også med stemmer fra Bursd.com. Men. Vi har stemt på den mindst ringe.

Kia Niro er nomineret i Europa, men fandt ikke nåde i Danmark.

Som altid er vi mere enige med den europæiske jury, hvor vi også gerne havde set nominerede som Honda Civic, Opel Astra og Toyota GR86. Vel især sidstnævnte.

Så er den der igen. VW’s nye retrobus eller ID.Buzz. Vi tror nyheden også ender blandt de absolut bedste i Europa.

Pin It on Pinterest