Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

5. July 14:04 by Jørli Petersen

Den laaaaaaaaaaaaaange

Det har taget sin tid, men nu er den helt rigtige VW Buzz endelig kommer på markedet. Den lange model med flere sæder og mere plads.

VW rider ikke altid samme dag, som de har smidt sadlen på krikken, og i tilfældet Buzz kan man godt påstå, at der er gået rigelig med tid, før den helt rigtige model Buzz er landet i modelprogrammet.

Selvfølgelig er det den lange Buzz, der er den optimale. Bilen der kan fås med syv sæder, og foruden at være mere ideel som personbil, er den helt åbenlys den eneste rigtige som varebil, så tilbage tilspørgsmålet, – hvorfor skulle der gå så lang tid.

Til gengæld har man så brugt tiden til at tilføje hele modelprogrammet en gang face-lift, og med face-lift på en Buzz mener VW større batteri og kraftigere motorer, ligesom den lille model bliver udvidet med en 6-personers, der er fordelt med tre rækker sæder hver med to stole.

Herfra er der hele 25 centimeters akselafstand til den nye laaaaaaange model. Og 25 cm betyder en helt anden verden, når man taler plads i kabinen. Især når man ønsker plads til tre rækker sæder.

Den lange Buzz er 496 cm lang, sæderne er fordelt med 2-3-2, med midterste række sæder som bænkesæde med 60/40 split, og både række to og tre kan længdeforskydes 20 cm, så man kan flytte rundt på den mængde plads man ønsker på de tre rækker, eller man måtte ønske at prioritere lidt ekstra bagageplads efter række tre, som ellers er meget begrænset.

Tre rækker sæder, den midterste række er udformet som bænkesæde med 60/40 split. Både række to og tre kan længdeforskydes.

Den nye model kort – eller indtil nu en standard Buzz, har fået opgraderet batteripakken til 79 kWh, hvilket skulle give en 455 km WLTP rækkevidde. Motoren er skruet i vejret fra 204 til 286 HK, og det er samme motor, som er lagt i den lange model Buzz, som til gengæld har fået et batteri på 86 kWh netto batteri, det skulle kunne udmøntes i 455 WLTP kilometer, og de 286 HK og 560 Nm gør ikke bilen til en udpræget sinke. 0-100 oplyses til 7,9 sek.

Priserne på de nye herligheder starter med 389.995 kr for den opdaterede korte VW Buzz. Vil man have den nye model Lang, skal man af med mindste 419.995 kr, og leasing, VW er også klare med leasingpriser, som vi vil overlade til den enkelte leasingtager til at vurdere.

Samtidig med model Lang, har VW opdateret den korte model, så den nu kan fås med samme motor som den nye model Lang. Nu hedder det 286 HK.

Pin It on Pinterest