Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

14. November '22 17:01 by Jørli Petersen

Den mindst ringe

Vi bliver ikke det mindste overrasket, hvis VW ID.Buzz kører med den danske titel. Imod taler pris og lang ventetid.

Kåringen af Årets Bil i Danmark 2023 nærmer sig. Den 30. november bliver de afgivne point omsat til en placering fra nummer et til syv, og hvor nummer syv nærmer sig den store ligegyldighed, er det meget mere interessant at havne øverst på skamlen, for hvilket bilmærke vil sige nej, til at skrive Årets Bil i Danmark på den bil, der står i udstillingen.

Den må nødvendigvis blive opfattet som bedre end andre, men som køber er det værd at huske, at årets kåring kun er et øjebliksbillede, og især for 2023 er det mere end en påstand, for selv om mange biler deltog i den indledende gruppetest for alle kandidater, var det ikke alle biler der deltog, selv om de var berettiget.

På onsdag er det sidste frist til at sætte point på de syv nominerede. Der skal fordeles 30 point i alt, og der må ikke gives 30 point til en enkelt kandidat, det højeste antal point der må afgives er 10, og alle syv biler skal have point. Og: I år er vi for alvor landet i en alvorlig kattepine.

Ingen af de syv nominerede er en bil, som vi her på redaktionen kunne drømme om at sætte øverst på vores liste over årets gode nyheder.

Slet ikke.

MG4 har en række fordele, bilen kan leveres, den er den billigste af alle årets ellerter, og der er masser af udstyr selv i basismodellen.

Vi skal således fordele 30 point blandt biler, som vi ikke mener, er en dansk titel værdig, så det er ikke forkert, når vi har sat en tvivlsom overskrift på denne artikel.

Vi skal fordele point og placering mellem seks el-biler og kun en enkelt traditionel type bil, som inderst inde deltog i den danske kåring for 10 år siden, for der er ingen afgørende forskel på den første Toyota Aygo og nutidens nye Aygo X.

Vi bliver hele tiden ved med at lave om på rækkefølgen af de biler, som er mindst ringe fra et til syv. Vi laver også om på det antal point, vi så nødigt til tildele, og vi kunne godt bruge lidt hjælp, for er der argumenter vi ikke tillægger betydning, og er det noget vi overser?

Nederst på siden kan du finde noget, der kan trykkes på.

Tryk på ”kontakt os”, og giv dit indput, inden det bliver for sent. Vi læser alle indlæg og lytter til læserne.

De syv biler vi skal tildele point er følgende:

BMW i4

MG4

Nissan Ariya

Renault Megane E-Tech

Toyota Aygo X

Toyota bZ4X

VW ID.Buzz

Hvis vi skal fordele stemmer efter det lækre, så havner vi som mange gange tidligere i den afdeling der hedder BMW.

Pin It on Pinterest