Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

5. March '19 16:52 by Jørli Petersen

Den næste Kraskaj

Forårets største biludstilling åbner i denne uge med en lang række nyheder, men også nyt om biler, der venter længere ude i horisonten. Som denne forløber for den næste Nissan Qashqai.

Mens vi venter på en sand flodbølge af mere miljøvenlige biler, viser Nissan det der er en forløber for den næste Qashqai, eller Kraskaj, som det udtales i mit nabolag.

Den næste storsælger fra Nissan slipper nok ikke for at få tilført både det ene og det andet i el- og plug-in, vi ved også, at Nissan i løbet af et par år, kommer med en ny type motor, der fungerer nogenlunde efter samme princip som Opel Ampera, de vil sige en klassisk forbrændingsmotor, som driver en generator, som igen laver strøm til bilens elmotor eller elmotorer, hvis de skal bredes ud ti 4-hjulstræk.

Med garanti. Sådan kommer den næste Kraskaj ikke til at se ud.

I tilgift til denne motor, får vi det der ligner et micro-batteri, noget i retning af 1,5 kWh, et lille reservebatteri, som udelukkende skal bruges som ekstra krafttilskud, hvis man skal op ad bakke, eller fortage en hurtig overhaling, men det er stadig meget begrænset hvad vi ved om den nye type Nissan mekanik.

Til gengæld lover vi, at det du kan se på disse fotos, ikke er den næste Qashqai, som ventes afsløret til næste år, men hvis vi kender Nissan bare nogenlunde, vil der være stilelementer i denne bil, som bliver meget tydeligt på næste års store nyhed fra Nissan.

Fremtidens design har masser af skarpe kanter. Hvad siger det om fremtiden?

Pin It on Pinterest