Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

26. February '19 22:11 by Jørli Petersen

Den næste landeplage

Ny Peugeot 208 bliver den første Peugeot der fra start kan fås med tre typer fremdrift. Benzin- diesel og så som ren el-bil med en rækkevidde på 340 km.

Peugeot 208 har i en flere år været en helt ægte dansk landeplage. En af de absolut mest populære og mest både solgte og indregistrerede biler, for 208 har været solgt og leaset på alle mulige måder, nogle har kun haft danske nummerplader i kort tid, hvorefter de er sendt ud af landet igen efter kort tid, men uanset hvad, så har rigtigt mange 208’ere været gennem det danske system, og det er også bemærkelsesværdigt, at en bil der har så mange år på bagen som den nuværende model, stadig kan ligge helt i top på de danske salgslister.

Peugeot bygger videre på det meget spændende design vi først så på ny 508.

Den nye Peugeot står klar på den helst store scene i Geneve i begyndelsen af marts, men der går stadig en god del måneder, før ny 208 er klar til Danmark. Vi skal hen i efteråret, før der bliver dansk debut, men en længere række informationer om ny Peugeot 208 ligger allerede klar.

GT-Line, alt i sikkerhedsudstyr, automatbremse der fungere op til 140 km/t, alt ser ud til at være på plads i ny 208, som måske, måske ikke, bliver den næste topsælger i Danmark.

Ny 208 bliver den første Peugeot, der fra start kan købes som 100 procent el-bil. Den elektriske 208’er får en 100 hestes motor, et 50 kWh batteri, som med den helt rigtige af i alt tre køreindstillinger, skulle kunne give op til 340 km i rækkevidde, hvis alt er helt perfekt.

De mere traditionelle udgaver af ny 208 er meget mere kedelige og helt uden overraskelser. Tre benzinmotorer af den 3-benede type på henholdsvis 75, 100 og 130 HK, og så har Peugeot ikke sluppet dieselmotoren, der er også en 100 hestes 208 i det nye program, og dieselversionen er den gode type med fire arbejdsomme cylindre i motorrummet på samlet 1,5 liter.

Priserne på ny 208 ventes først at være klar på den anden side af sommerferien.

Det nye type Peugeot i-Cockpit, kommer endelig til 208. To store skærme og vi genkender tangenterne til hurtig betjening, og så er der 3D head-up display i ny 208.

Pin It on Pinterest