Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

12. December '23 18:36 by Jørli Petersen

Den nye Transporter

Første kik på ny VW Transporter, som er identisk med ny Ford Transit Custom. De to biler kommer ikke samtidig. VW tabte i kluns, så Ford har travlt med at træde i karakter.

VW er ikke nærige med information eller fotos af den nye Transporter. Det hele er aftalt med Ford, der allerede er godt i gang med at sende ny Transit Custom på markedet, de første eksemplarer er allerede i Danmark, men VW tabte i kluns, så Ford har vundet retten til at komme først, og vi har hørt en del rygter der mener at vide, at Ford især har travlt med at sende den nye Transit ud på netop det tyske marked.

Ellers er de to biler så vidt vi ved identiske. VW mangler fortsat at give de sidste afgørende brikker, men de rusker voldsomt i tøjret, og måske har de fundet et lille smuthul, så VW kan gøre opmærksom på sig selv og sige: Vi har da også en nye varebil i den mest populære klasse.

Smuthullet ser ud til at være video, så derfor bruger VW enhver tænkelig lejlighed til at opfinde en ny ikke-historie, og når VW laver video med en Transporter i camouflage, kan vi selvfølgelig ikke nære os.

Vi vil også gerne fortælle om den nye VW Transporter. Og her er vores første kik.

Pin It on Pinterest