Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

28. January 19:23 by Jørli Petersen

Den sidste Caddy

VW har løsladt de første tegninger af forårets nye VW Caddy, der som tidligere både kommer som børnecontainer og som varebil på gule plader.

De første tegninger af forårets nye VW Caddy viser en noget anderledes type bil end tidligere fra VW. De første beskrivelser fra VW benytter ord som sporty, noget man normalt ikke forbinder med en bil, der enten er en type børnecontainer eller mere almnindeligt, en varebil.

Det er heller ikke almindeligt, at man taler om skrånende taglinje og større hjul, og læg også mærke til de lidt ualmindelige sidespejle på den næste Caddy, som i dette tilfælde kun er en tegning, og papir er som bekendt taknemmeligt.

VW ser også ud til at lege med LED lys, der ikke kræver så meget plads som traditionelle typer lygter, det gør det muligt at lave meget smalle baglygter og dermed en endnu større bagklap, men hvordan designet lander på den nye Caddy, får vi først at vide i løbet af februar, hvor den nye Caddy får premiere i et helt ægte tysk industriområde, for tegninger skal selvfølgelig ligne den kommende model, men hvor meget en skitse ligner, kan være noget ganske andet.

I skrivende stund er der ikke endeligt nyt om dansk premiere, vi ved ikke noget om priser, men de kommer til at ligge tæt på det konkurrenterne forlanger for samme type bil, så et godt råd kan være at se nærmere på prisen på en Citroen Berlingo eller Peugeot Rifter/Partner, så har man et godt udgangspunkt, og vi ved ikke noget endeligt om det fremtidige motorprogram, som med stor sikkerhed kommer til at omfatte en model med elektrisk tilskud i motorrummet, ligesom en fuldt elektrisk Caddy menes at dukke op på markedet i 2021, og den forestående model Caddy, kan vise sig at være den sidste som selvstændig VW model.

Ford og VW har indledt et samarbejde, som i første omgang handler om en fælles Transporter og Transit, men meget tyder på, at de to mærker har mod på mere, så en fremtidig fælles Cafter, Caddy og Transit i alle størrelser, er mere end nærliggende.

Smalle baglygter, skrånende taglinje og meget store hjul. Det bliver spændende at se den endelige udgave af VW Caddy, som måske bliver den sidste ægte Caddy.

Pin It on Pinterest