Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

6. February '19 21:37 by Jørli Petersen

Det er gratis

Ford fylder 100, og det bliver fejret med friske nye Ford ovaler. Alle Ford forhandlere udleverer gratis og helt nye ovaler til bilen. Kan du ikke selv skifte fra gammelt til nyt, klarer forhandleren det lille job for 100 kr.

Ford er langt fra det ældste bilmærke, og det er snart mange år siden, de var blandt de allerstørste, men i år fylder Ford 100 år, og det vil bilmærket selvfølgelig markere på flere måder.

Et af de første tiltag fra Ford, er at få alle kørende biler til at se lidt friskere ud. Alle Ford biler skal vise den berømte oval frem på bedste vis, og for det kan lade sig gøre, tilbyder Ford en helt ny og helt gratis Ford oval til alle ejerne.

Hvis ikke man er helt så fingernem, at man selv udskifte det gamle og måske lidt slidte logo, vil alle Ford værksteder udskifte gammelt til nyt for 100 kroner, men kan du selv fedte lidt med ungernes limstift, eller på anden måde rive det gamle logo af bilen og udskifte med det nye, er det ganske gratis, og hvis der er noget de fleste danskere holder af, er det når noget koster gratis.

Man lægger bare vejen forbi den lokale Ford pusher og beder om et nyt Ford logo.

Pin It on Pinterest