Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

7. January 21:03 by Jørli Petersen

Det kommer, det kommer

Audi Q3 PHEV kommer både som Sportback og sportback ikke – eller helt almindelig Q3 PHEV.

Audis midtermodel kan man kalde Q3, ikke den mindste, nærmere sådan passende til det meste uden af være alt for prangende.

Sådan kan man beskrive Audi Q3, som bliver mere stueren, når den købes som plug-in hybrid, og der går kun kort tid, før Q3 PHEV er i landet.

Modelbetegnelsen er Q3 45 TFSIe, og selv om det er et lille ”e”, har det stor betydning.

Frækt navn til en blå bil, – Turboblå.

Forbrændingsdelen af Q3 er en helt almindelig Skoda Octavia, Seat Leon, VW Golf, eller måske Audi A3, det er 1,4 motoren med 150 heste, der trækker hele herligheden, det er også 1,4 motoren, der udvider tophastigheden til 210 km/t i modsætning til de 140 km/t, der er det maksimale, man kan få lov at køre, hvis man kører som ren el-bil.

Den samlede ydelse, elmotor plus de 150 HK fra 1,4 motoren er 245 HK, elmotoren lægger når den er bedst 115 HK, mens den samlede topeffekt er de nævnte 245 HK. Drejningsmomentet opgives til 400 Nm, batteripakken er på 13 kW, og hele herligheden skulle række til 51 km på en fuldt opladt gang batterier, udmålt efter WLTP metoden.

Selv om der kun er kort tid til bilens danske debut, har Audi stadig ikke udregnet den danske pris. To gange nye bilafgifter har lagt beslag på alle regnemaskinerne hos Audi, så alle gængse biler skulle først beregnes, – og så må de kommende nyheder pænt vente. Det kommer, lyder det fra Audi.

Inderst inde finder man en standard Audi A3 med 1,4 motor og 150 HK. Elmotoren topper det hele op til en max ydelse på 245 HK.

Pin It on Pinterest