Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

30. August '17 20:04 by Jørli Petersen

Det støver stadig

Den nye Duster er helt ny, lover Dacia, selv om det stadig er sparsomt med oplysninger.

Dacia har valgt Frankfurt til at vise en helt ny Duster, som har været en kæmpe succes for rumænske Dacia. Når man har valgt Frankfurt til præsentationn, er det selvfølgelig fordi tidspunktet til en ny model er inde, men det handler også om markeder, for Dacia sælger bunkevis af biler i Tyskland, og både Duster og mærkest mindste, Sandero, er topsælgere i Tyskland.

Oplysningerne om ny Duster er fortsat sparsomme, men Dacia taler om en helt ny bil, man taler om en markant forbedret kabine med bedre materialer, knap så skarpe kanter og sikkert lidt bedre plastkvalitet, mens der ikke er meget nyt om teknikken.

Derfor er det oplagt at henvise til de mindste motorer fra Renault, det er 1,2 liters benzin og 1,5 liters diesel der synes helt oplagt, hvis vi er heldige bliver der også plads til en 1,6 liters diesel med noget i retning af 130 HK, og så er vi meget sikre på, at Duster også i næste udgave kommer med 4-hjulstræk i mindst to versioner.

Spændingen handler også om trailervægt. De første Duster der kom til Danmark, var nærmest skræddersyet til at køre med trailer eller campingvogn, og så handler det selvfølgelig om pris. Duster har været i særklasse målt på kroner og ører, og den næste Duster følger ganske sikkert i forgængerens fodspor, når bilen kommer til Danmark i foråret 2018.

Pin It on Pinterest