Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. November '18 20:24 by Jørli Petersen

Det tunge slæb

Det er grej til det tunge læs Isuzu viser på udstilling.

Isuzu begrænser sig forsat til en enkelt model på det danske marked, og den store satsning på D-Max blev ekstra tydelig på efterårets biludstillingen i Paris, hvor Isuzu var rykket indendørs siden sidste udstilling, men man brugte også samtlige kvadratmeter på at vise mærkets pick-up i et utal af versioner og situationer.

Isuzu gør især et stort nummer ud af deres høje trailervægt. De 3500 kg som største tilladte trailer er forsat en af de sjældne trailervægte efter en bil af denne type, mens Isuzu ikke gør det store nummer ud af, at man ved indførsel af de seneste miljønormer, har sagt farvel til den tidligere 2,5 motor, og især udviklet en ny 1,9 liters, som stadig overholder gældende miljønorm uden tilsætning af AdBlue.

Det sidste er positivt, mens nedgang i antal kubik til kørsel med trailer er mindre positivt, men Isuzu går seriøst til værks med deres kørsel med påhæng, se blot dette stærkt gule påhæng, der med ekstra ”klemme” på toppen af kuglen, kan sikre, at man kan beholde en trailer tilkoblet, også når vejen er ekstra hullet og hastigheden måske lidt for høj til de aktuelle forhold.

Denne type tilkobling er ikke det vi kender som et typisk træk, der har en nedre halvdel til kørsel med skurvogne, men det store øje der skabes bag kuglen og under låget, giver helt nye muligheder for at bruge D-Max og andre til flere former for trækdyr..

Isuzu D-Max er fortsat eneste model fra det japanske bilmærke

Isuzu D-Max kan som alle andre biler af pick-up typen køre med fantasifulde læs, mens det er helt anderledes, når der skal køres med trailer. 3500 kg er lovligt efter en D-Max, og det er samtidig sjældent for biler af denne type.

Pin It on Pinterest