Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

23. August 08:37 by Jørli Petersen

Dobbelt Toyota

Toyotas nye Hyper Sportsvogn var nummer et og to på årets Le Mans. Den helt nye type sportsvogn vandt løbet, og nu har Toyota hentet den gule trøje blandt hyper-sportsvogne.

Nogen skal jo vinde, så hvorfor ikke Toyota? Igen-igen vil nogen måske sige, men i år var det ikke en selvfølge. Toyota har som andre rettet ind mod den fagre nye fremtid, det er tid for de nye super eller hyper sportsvogne, flere og flere vil dukke op de kommende år, og kun tiden kan vise hvor mange, for flere bilmærker har haft en dårlig periode omkring Corona, så hvis der skal spares, er motorsport et muligt sted, hvis en fabrik lige skal have lidt luft.

Netop derfor var det ikke en overraskelse eller en selvfølge, at det var Toyota der kørte med sejren, men Toyotas nye racer viste sig nok engang tilstrækkelig god, stabil og ikke mindst hurtig nok til at vinde, og det mest opsigtvækkende for den almindelig tilskuer må være, at det i år var nummer 7 der vandt, hvor det de seneste år har været bil nummer 8, der kom først over stregen, eller den bil der havde kørt den længste distance på 24 timer. Sharp.

Glade vindere

Det er også værd at notere Alpines gode takter, de er blandt næste års mulige vindere, Renault er som bekendt ikke et mærke der kun deltager for at deltage, så selvfølgelig skal Alpines racere bliver lige et hak bedre og måske en anelse mere heldige, for det kræver også en vis portion held, at vinde de 24 timer det det vestlige Frankrig.

Kan man blive træt af at vinde? Sikkert ikke, men fra nu af, er det denne Toyota racer der skal slås, hvis man vil vinde på Le Mans.

Pin It on Pinterest