Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

20. March '19 19:07 by Jørli Petersen

El-buggy

VW’s 60’er ikon er måske på vej tilbage. Nu med styrtbøjle og lige så grøn som bilens farve.

Det er for billigt at kalde denne nye beachbuggy for Kermit, men det ligner et faktum, at den populære buggy fra VW er tilbage.

Ikke med den traditionelle 4-cylindrede boxermotor fundet på en skrotplads, bunden er heller ikke en afkortet og måske noget medtaget type-1 bund, der har fået foretaget en længere række rustreparationer, før taget blev skåret af og den renoverede motor sat tilbage i den åbne VW.

Kun beregnet til to, men den kan også laves i en 4-sædet udgave lover VW.

Den nye Beach Buggy er på mange måder tro mod sit ophav, og den kan ikke fornærme nogen som helst, for den nye buggy er elektrisk.

I fremtiden vil man måske kunne drøne rundt på de danske stande uden at andre strandgæster føler sig generet af den karakteristiske lyd af boxermotor.

VW’s nye buggy har en rækkevidde på 250 km, den har en 62 kWh batteripakke, hvilket er en rigtig stor gang batteri, motorydelsen er betydeligt over det man trak ud af 60’ernes ikoniske strandracer, hvis VW’s koncept buggy bliver en realitet, bliver det med 204 HK og 310 Nm, på fast underlag stryger denne buggy til de første 100 på 7,2 sekund, men der er også lagt en øvre politisk begrænsning, der hedder 160 km/t.

I fremtiden skal du ikke lede efter benzintanken foran i bilen. I stedet skal du finde et ladestik bag i bilen. Tjek selv.

Ladestikket sidder bag i bilen, bunden er forsynet med en kraftig alu-beskyttelse, så alt det vigtige sidder godt beskyttet, og navnet er selvfølgelig noget med Buggy, helt korrekt er det ID. Buggy.

Vi kan så håbe, at bilen på et tidspunkt bliver sat i produktion, og så kan det have den følgeeffekt, at fremtidens ladestationer blive ført helt ud på stranden fra Rømø til et godt stykke nord for Klitmøller.

VW’s beachbuggy i en fremtidig version. 100 procent eldrevet, og betydeligt kraftigere end 60’ernes forbillede.

Pin It on Pinterest