Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. March '19 10:05 by Jørli Petersen

El-Soul

Den helt nye Kia Soul hedder e-Soul hvis det skal være korrekt, men i fremtiden vil Soul ikke blive taget til Europa med almindelig forbrændingsmotor. Soul bliver Kias første rene el-bil.

I slutningen af april måned, er Kia klar med endnu en 100 procent el-bil. Næste nye rene elbil fra det koreanske mærke er Soul, som ikke længere hentes til Europa med konventionel forbrændingsmotor. I fremtiden er Soul kun elektrisk, og teknikken i ny e-Soul er hentet fra både e-Niro og søsterbilen Hyundai Kona.

Kia Soul har sin styrke i det anderledes design. En spændende type bil med et design, som er mere almindeligt i USA end det er i Europa, mens det indvendige godt kan følge med det smarte og det helt nye. Foruden alt det med sikkerhed, har Kia Soul blandt andet head-up display, der er spændende nyt i lys og lyd, og trådløs opladning af mobiltelefonen er en selvfølgelighed, hvis din personlige mobil er modtagelig for den type opladning.

Lidt anderledes, mange vil finde bilen ganske tjekket, men det kantede design har i flere år været populært i USA.

Kia disker også op med en ny App, hvorfra du kan styre en række funktioner på den nye el-bil. Det er selvfølgelig mest aktuelt at kunne følge med i bilens ladetilstand, og teknisk handler det først og fremmest om batteripakker, størrelse og den tilhørende rækkevidde.

El-bil for dummies

Som de øvrige el-biler fra koncernen, vil e-Soul byde på to typer batteri. Det mindste på 39,2 kWh, mens det store med en rækkevidde omkring de 450 km er 64 kWh, som skal give den 200 HK kraftige motor den mængde energi, som skubber e-Soul frem blandt de absolut hurtigste, når der bliver grønt lys.

Det ligner, men det er ikke en almindelig forbrændingsmotor. e-Soul er 100 procent el-bil.

Pin It on Pinterest