Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

23. January '19 10:39 by Jørli Petersen

En af fem

Årets fem finalister. Fra venstre Ford Focus, Hyundai Kona el, Jaguar I-Pace, Kia Ceed og Peugeot 508.

Årets Bil i Danmark 2019 er fundet i skrivende stund, men endnu er resultatet ikke offentligt. Det er kun den eller de personer, der har lavet den grundige sammenlægning af point, der ved hvilken af fem finalister, der går over i historiebøgerne som nummer 51 i rækker af danske vindere, og selv om Bursd.com har afgivet sine stemmer, og har sin egen rækkefølge på årets fem, er det langt fra sikkert, at det bliver det endelige resultat, når alle tal bliver kendt.

Årets Bil i Danmark 2019 er i virkeligheden et opgør mellem noget helt traditionelt og noget mere nyt. Som en kollega udtrykte det til et større presseevent for et par uger siden, ”Det er nok lidt for tidligt med en el-bil som dansk vinder, men vi kommer nok ikke uden om el-bilen inden for et par år”, og vi er helt enige.

Vi tror, at årets vinder er en af de tre traditionelle, men om bliver det Ford Focus, Kia Ceed eller Peugeot 508 er næsten umuligt at sige. Alle tre har deres plus og minus, det kommer helt enkelt an på hvad det enkelte medlem af juryen tillæger mest vægt, men det bliver også interessant at se, hvilken af feltets to el-biler, der slutter bedst blandt årets fem finalister.

Det hele bliver afsløret på Forstadsmuseet i Hvidovre, hvor Årets Bil i Danmark 2019 står udstillet sammen med samtlige 50 de kommende måneder.

Hvis du har tid og lyst til at se årets vindere, og de sidste 50 års udvikling i både livsstil og danskernes biler, så læg vejen forbi Forstadsmuseet i Hvidovre. Det er i Avedøre, Cirkusmuseet, Filmbyen, kort sagt, alt det der engang var Avedøre Kaserne.

Pin It on Pinterest