Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

25. October '19 15:46 by Jørli Petersen

En Golf er en Golf er en Golf …..

VW har øvet sig på at bygge Golf. Før den nye model otte kommer på markedet, har man lavet omkring 35 millioner forsøgsmodeller.

….og det er den snart otte gange, for VW har netop vist generation otte af VW Golf, som gennem de i alt 45 modelår, er blevet produceret i 35 millioner eksemplarer.

Ny Golf er i Danmark når marts måned 2020 oprinder, inden da kan vi risikere nogle kampagnemodeller til ekstra gode priser, men frygt ej, der er stor forskel på nuværende Golf og kommende Golf, som også kommer med flere el-variationer helt fra start.

Kort beskrevet kan den næste VW Golf fås med benzin og dieselmotorer. Man kan også få en Golf der kører på naturgas, – den model findes ikke i Danmark, og så kommer man med det VW kalder eTSI, eHybrid og GTE, som har forskellige grader af elektrisk assistance.

Ny Golf ser ud til at være både længere og lavere end Golf syv, men det er snyd. De udvendige mål er stort set de samme.

eTSI er mild-hybrid, laveste type hybrid og et system der arbejder med 48V, denne model kommer i tre udgaver, hvor den lille 110 hestes ikke kommer til Danmark, her må vi nøjes med de kraftigere udgaver på 130 og 150 HK.

Golf eHybrid er en plug-in hybrid med 204 HK, mens Golf GTE lægger 245 HK på forhjulene.

Standard benzin lægger ud med den lille 3-benede motor, hvor 90 hestes hestes ikke kommer til Danmark, vi nøjes igen med 110 heste, mens 115 og 150 HK diesel med 2-liters opdateret dobbelt ad-blue motor med 115 og 150 HK fortsat ventes at blive meget almindelige på det danske marked.

Klassisk 5-dørs hatch-back. Ingen grund til at ændre på en opskrift med succes.

Samlet spænder det nye Golf program over mange motorløsninger, på det danske marked kommer det til at omfatte varianter fra 110 til mere end 300 HK, og flere og flere modeller bliver i fremtiden tilbudt med 7-trins DSG automatgear.

VW taler om en digital revolution i ny Golf, som vil ”være på” fra det øjeblik man sætter tænding på bilen. Alle sociale medier og meget andet kan følge med, når du skal på tur med Golf, VW kalder den store opdatering for We Connect, og generation otte i Golf har sit eget design, bilen ser ud til at være længere og lavere, men det er snyd.

Målene på ny Golf og snart ældre Golf er meget identiske. Ny Golf er 428 cm. lang, 179 cm. bred, 146 cm. høj mens akselafstanden er 264 cm. Hvis vi skal være helt akkurate, så er Golf VIII en anelse længere, lidt smallere og en sjat højere, det hele svinger rundt om to centimeter her og der, mens akselafstanden er uændret.

Der foreligger ikke oplysninger om pris på den næste Golf.

En digital revolution kalder VW den nye Golf, – du behøver ikke at mangle noget eller være off-line når du kører Golf.

Pin It on Pinterest