Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

12. September '17 08:04 by Jørli Petersen

Endnu større BMW X

BMW X7 iPerformance er BMW’s kommende nye gigant. Omkring fem meter lang, knap to meter bred og med plads til seks personer. Den store BMW vil kun få de største maskiner fra BMW’s motorhylder, og tilsat plug-in hybrid lander vi omkring 600 brutto-heste.

I 1999 lancerede BMW den store model X5, og siden har mærket præsenteret en helt stribe biler i X-programmet. I 2018 kommer næste udspil, og første ledige tal i rækken er 7, så den kommende BMW X får navnet X7 iPerformance, og som navnet antyder, er bilen både stor på ydre mål og tilsat moderne drivmidler.

Motoren i X7 iPerformance er (vi gætter stadig) en 4,4 liters twin turbo, med andre ord en benzinmotor som er tilsat hybrid, og X7 iPermance er en plug-in hybrid, så man kan lade den hjemme i den amerikanske stikkontakt med sølle 110 volt, hvis ikke man har adgang til noget mere tålelig lynopladning.

Med alle kræfter i spil, ventes X7 iP at præstere omkring 600 HK. Det endelig tal er fortsat ukendt i skrivende stund, men BMW skriver i de første oplysninger, at bilen har imponerende dimensioner, så vi er omkring en samlet længde på fem meter og en bredde tæt på de to meter, som gør bilen nærmest umulig at placere i et dansk parkeringshus.

Kabinen i X7 er beregnet til seks personer. Tre rækker med to personer i hver række, og for ikke at kede sig, har bilen selvfølgelig infotainment system, som i en eller anden grad ser ud til at blive standard i BMW’s nye gigant, der sætter sine store 20-tomme hjul på tysk og amerikansk jord i 2018.

Det bliver lidt af en opgave, at finde en egnet dansk parkeringsplads til den store X7 iPerformance, som har det BMW selv kalder for “imponerende dimensioner”.

Pin It on Pinterest