Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

25. November '19 19:12 by Jørli Petersen

Europas finale

Stationcar eller hatch-back, ny Corolla er både traditioner og ny teknik, og det har givet bonus i Europa, hvor ny Corolla er i nomineret som Car of the Year, og som mange gange før, er Bursd.com mere enige med europæiske kolleger, end vi er med de danske. Corolla er desværre ikke blandt de fem danske finalister.

I løbet af et par dage, bliver der sat navn på den bil, der bliver Årets Bil i Danmark 2020. Vinderen er enten BMW 1-serie, BMW 3-serie, Kia Xceed, Peugeot 208 eller Tesla 3.

Det europæiske finalefelt endte med at blive større end det danske, syv biler har kantet sig vej til den endelige afstemning, og når der er syv biler i finalen, vidner det om stor jævnbyrdighed.

De syv europæiske finalister er:

Fire af de syv er også at finde i den danske finale, men Ford Puma, Porsche Taycan får ikke dansk debut inden udgangen af januar 2002 som er et krav for deltagelse, og Renualt Clio blev ikke stemt i finalen.

Her på redaktionen lægger vi især mærke til Toyota Corolla, som nåede den europæiske finale, hvor danske motorjournalister stemte på noget andet.

Endnu engang er Bursd.com mere enige med den europæiske jury, end vi er med den danske, Vi havde også sendt stemmer i retning af ny Corolla, det der især gav udslag hos Bursd.com, var et motorprogram med 4-cylindrede motorer – hele vejen igennem, mange hybridløsninger og fornem daglig økonomi.

Den europæiske vinder, der får titlen Car of the Year 2020 bliver først offentliggjort i begyndelsen af marts som optakt til åbning af den store biludstiling i Geneve.

Klassisk Corolla hatch-back, her med 2-liters benzinmotor, hybrid og mange kilometer på literen. Whats not to like?

Pin It on Pinterest