Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. October '18 20:07 by Jørli Petersen

Find fem gode

Hyundai Nexo er den mulige vinder, der slet ikke møder frem. Hyndais nye brintbil ser ud til at have alt hvad der skal til for at blive en dansk vinder, men bilen glimrer med sit fravær.

Årets Bil i Danmark træder sine hjulspor den kommende uge, men vi skal helt frem til slutningen af januar, før der kommer navn på den endelige vinder, som kan sætte året 2019 efter titlen, der uddeles af Motorjournalisternes Klub Danmark, der har sat hinanden stævne i det jyske.

Opgaven er enkel. Den længere række af nedenstående kandidater, skal reduceres til fem, der går videre til den endelige afstemning.

VW T-Roc er en af fem mulige finalister.

I runde et gælder det udelukkende om at snige sig med i den endelige finale, hvor der skal uddeles point fra de enkelte jurymedlemmer, i modsætning til den første afstemningsrunde i den kommende uge, hvor der kun skal sættes kryds ud for hver enkelt jurymedlems fem favoritter.

Bursd.com er traditionelt meget uenig med det endelige resultat. Her på redaktionen vejer vi rigtig bil højere end en nyhed, der gør det lettere at spænde en barnestol fast på en alternativ ny måde, og med det mener vi, at det ægte bil DNA, det med køreegenskaber og rigtige motorer vejer tungere end duvende kørsel, der ikke vækker familiens yngste under kørsel.er. En næsten siikk

Ford Focus ligner en af feltets helt store favoritter, en næsten sikker top-5.

Således er vi forskellige, men vi skal nok give et par forsigtige bud før det hele sættes i gang, og noget tyder på, at den nye Hyundai Kona Electric kan overhale den nye udgave af Nissan Leaf, ene og alene fordi Hyundai stiller med en større batteripakke og dermed bedre rækkevidde, vi kan heller undgå at nævne biler som Kia Ceed, Ford Focus, VW T-Roc, Peugeot 508 og det der meget vel kan blive en af de biler vi tildeler et sikkert kryds, den nye Volvo V60.

Mangler vi deltagere? Absolut. Det er især de bilmærker, der ikke ønsker at stille op til dyst på nye biler, det er biler fra BMW og Mercedes, vi kalder den tøsemærker, når de ikke tør tage en ærlig dyst, men vi mangler også en del nye modeller fra Audi, som på den måde forsøger at samle mulige Audi-stemmer på den nye A6. Men den bil vi især mangler – skråstreg – efterlyser, er den nye Hyundai fuell-cell Nexo, der opfylder alle krav til at deltage i dansk kåring, men af ikke kendte årsager er bilen fraværende.

Hyundai kan på den måde misse en sjælden chance for at køre med titlen Årets Bil i Danmark.

Årets kandidater:

Audi A6

Citroen Berlingo/Peugeot Rifter

Citroen C5 Aircross

Dacia Duster

DS 7 Crossback

Ford Focus

Honda CR-V

Hyundai Kona Electric

Jaguar E-Pace

Jaguar I-Pace

Jeep Compass

Kia Ceed

Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Outlander

Nissan Leaf

Peugeot 508

Skoda Karoq

Subaru Impreza

Toyota Prius Plug-in

Volvo XC40

Volvo V60

VW T-Roc

VW Touareg

Pin It on Pinterest