Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

24. September '19 19:07 by Jørli Petersen

Flere el-kilometer

VW Passat GLE er gået fra at være en teoretisk plug-in hybrid til en brugbar plug-in med en rækkevidde op til 55 km på ren el.

VW Passat Plug-In er blevet opdateret, så bilen nu kan klare 55 af de nye WLTP kilometer. Forklaringen på den bedre rækkevidde er et større batteri, som nu er på 13 kWh.

Forbedringen af Passat GLE plug-in-hybrid er massiv. Den nye teoretiske rækkevidde på 55 kilometer, er næsten 30 kilometer bedre end forgængeren, der var mere mere plug-in af navn end af gavn.

Type 2 ladestik

Motoren i Passat GLE plug-in er den kendte 1,4 liters TSI, som lægger 156 HK, og tilsat elmotorens 85 kW, der selvfølgelig lægges på en anden måde end benzinmotorens, rammer vi en samlet ydelse på 218 HK, som er rigtig pænt for både en Passat og for en hybrid.

Typisk VW, og som altid på en plug-in hybrid, – automatgear.

VW oplyser, at selv om batteriet er blevet større, er det ganske hurtigt at lade til 100 procent. Kun 3,5 time lover VW, og det er vel at mærke fra en hjemmelader, der selv ikke kan sammenlignes med en såkaldt hurtiglader.

Priserne på ny og bedre Passat plug-in er henholdsvis 412.000 og 422.000 kr alt efter valg af karosseri. VW oplyser ikke noget om leveringstider, der er et kendt fænomen hos det tyske mærke.

Passat som stationcar har altid været meget populær, og som plug-in hybrid, bliver den belagt med lav afgift.

Pin It on Pinterest