Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

9. January '17 10:38 by Jørli Petersen

Flere vil lease

Peugeot 5008 er årets største nyhed hos Peugeot, og ventes klar hos forhandlerne i det sene forår.

Peugeot 5008 er årets største nyhed hos Peugeot, og ventes klar hos forhandlerne i det sene forår.

Peugeot er den private leasingkundes foretrukne bil. På listen over privatleasingens mest populære biler er Peugeot 208 nummer et med 3434 biler, tæt fulgt af Peugeot 308 med 3334, mens der er pænt spring ned til listens nummer tre, VW Polo, men billedet ændrer sig hele tiden.

Flere har fundet fidusen ved at lease familiens private bil, man slipper for at binde en masse penge i en bil, og man kender sit bilbudget for hele perioden, hvis man holder sig inden for det aftalte antal kilometer og nøjes med at tilføre bilen normalt slid.

Den store ulempe ved at lease en bil har været, at man er henvist til et meget begrænset antal biler. Få motorer og en eller to udstyrsgrader. Man skulle med andre ord køre i en standardbil, og hvis man havde brug for vinterdæk eller måske en trækkrog, skulle det hele betales forud, så i stedet for en betaling på 5000 kr fra start, skulle man måske af med 10- eller 20.000 kr, og så var det måske knap så lokkende at privatlease familiens næste bil.

Men det bliver nu ændret. Peugeot vil tilbyde leasingbiler med vinterdæk, trækkrog og måske mere, og lade prisen for det ekstra udstyr indgå i leasingaftalen. Hvis man kun ønsker en kort leasingperiode, vil det have ganske stor indflydelse på leasingydelsen, men hvis man indgår en typisk 3-årig aftale, kan man slippe med en beskeden månedlig betaling.

Peugeots tiltag kan få endnu flere til at lease den næste bil, og i løbet af 2017 bliver Peugeot 308 endnu mere aktuel som leasingtilbud, for Peugeot er klar med en face-liftet 308’er, som blev berømmet for sine køreegenskaber, da bilen blev præsenteret i 2013/14.

Næste års store nyhed hos Peugeot er den helt nye model 5008, en bil i den øvre klasse, og ikke så aktuel til privatleasing, men mere som firmabil, – og bil til den store familie.

Pin It on Pinterest