Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

8. March '17 10:35 by Jørli Petersen

Førerløs Qashqai

Sommerens nye Qashqai er kun et face-lift, men foruden tydelige designmæssige ændringer, er hovedvægten lagt på det nyeste sikkerhedsudstyr.

Sommerens nye Qashqai er kun et face-lift, men foruden tydelige designmæssige ændringer, er hovedvægten lagt på det nyeste sikkerhedsudstyr.

Nissan Qashqai er stamfader til det vi kalder crossover, men bilen er samtidig også et godt eksempel på en førende bil i den lette SUV-klasse, og nu skal positionen som klassens førende bil forsvares med en ny model, som kan være klar hos forhandlerne til sommer.

Ny Qashqai er ikke ny. Ny Qashqai er en face-liftet model, og der er lagt vægt på det indre, på alt i ny sikkerhed og selvfølgelig på lidt udendørs design, for naboen må også godt kunne se, at familien Jensen har fået ny bil.

Nissan Qashqai i version sommer-2017, bliver udstyret med det Nissan kalder førerløs teknik. Det betyder, at bilen både kan styre, bremse og accelerere uden at føreren har givet en direkte ordre, men selv om det lyder besnærende, at kunne blive transporteret gennem Europa tilbagelænet i det nye luksussæder i topudgaven af Qashqai, er der stadig et godt stykke, til de flotte drømme bliver til virkelighed. En mængde af den teknik der omgiver fremtidens førerløse biler er slet ikke på plads, men teknikken i ny Qashqai er et skridt på vejen mod fagre nye verden.

Prisen på ny Qashqai er ikke lagt fast, men hvis man ser på den oversigt over SUV- og crossover biler har andetsteds her på sitet, vil man opdage, at der er grænser for hvor meget Nissan kan tillade sig at lade prisen ryge til vejrs. Qashqai er allerede en af de dyreste i sin klasse, så prisstigningen bliver yderst begrænset, hvis der i det hele taget bliver tale om prisstigning.

Pin It on Pinterest