Brands

No results

Cars

No results

Articles

No results

×

9. May '17 19:22 by Jørli Petersen

Fornyet 308

Den face-liftede 308 kan være klar i Danmark efter sommerferien. Ny front, nye sikkerhedssystemer, ny 130 hestes diesel, renere motorer og især en ny 8-trins automatkasse.

Peugeot 308 blev i sin nuværende form kåret som Car of the Year 2014, og med godt tre år på bagklappen, er det tid til en mindre gang sminke, for at optimere og forlænge bilens levetid som model.

Umiddelbart er der ikke de store nyheder, vurderet ud fra bilens ydre. Lidt med LED lys, en anden grill, alt i alt små ændringer på fronten, men inde i bilen finder vi det nyeste i Peugeot instrumentering. Det såkaldte i-Cocpit er rykket ind i 308, det kan gøre kabinen endnu mere lækker og indbydende, der er også flere nye sikkerhedssystemer i næste generation 308, og motormæssigt melder Peugeot, at man har gjort motorerne endnu mere rene.

Den relativt nye Euro-6 norm er nu opgraderet til Euro 6,2 hos Peugeot, og så er der en ny basis dieselmotor med 130 HK på vej i den opdaterede 308.

Det er især udformning af topstykket, der giver forbedringer, lyder det fra Peugeot, som også oplyser, at teknikken bag den opdaterede dieselmotor er hentet direkte fra Peugeots LeMans racere. De kraftigste udgaver af dieselprogrammet bliver også opdateret, men en helt ny 8-trins automatkasse kan også vise sig, at være meget velkommen hos Peugeot. Indtil videre er den nye 8-trins automatkasse forbehold GT-versionerne.

Pin It on Pinterest